Aanmeldingsformulier

Wij werken samen met laposta.nl.

Dit is een e-mailmarketingbedrijf dat onze relatiebestanden bijhoudt. Dit bedrijf werkt GDPR-proof, volgens de Europese normen.

Om je aan te melden moet je de onderstaande knop aanklikken en je gegevens invullen.

Wil je niets missen van de werking van

Ginkgogroep | Geloven met open blik’

meld je dan hier aan.

Wie zich aanmeldt, krijgt enkele malen per jaar onze nieuwsbrief toegestuurd. Hierin vermelden we wat we de laatste maanden uitgewerkt hebben: teksten, boekbesprekingen, bedenkingen, impulsen …

Je kan je uitschrijven telkens je een nieuwsbrief ontvangt. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om aan te geven dat je voortaan de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen. Dan wordt je naam automatisch van onze lijst geschrapt. Er is ook een link om eventueel je gegevens te wijzigen.

Wij hopen dat we je kunnen inspireren om als mens van vandaag met een open blik naar religiositeit te kijken.

Wens je ons te contacteren om ons van iets op de hoogte te brengen of om onze aandacht te richten, zend ons dan een bericht via het contactformulier.

De persoonlijke gegevens die je ons doorgeeft zullen wij met grote zorg behandelen.

Voor het versturen van de nieuwsbrieven, doen wij een beroep op laposta.nl die onze relatiebestanden bijhoudt en er onze nieuwsbrieven mee verwerkt. Dit bedrijf volgt de Europese GDPR-regels. Zij en wijzelf zullen deze privacygegevens niet aan derden doorspelen noch voor ander gebruik beschikbaar stellen.